Bonvita
Bonvitas ekologiska och rättvisemärkta choklad tillverkas i Nederländerna. Deras specialitet är chokladkakor som är helt utan komjölk. Det finns t o m ljus choklad som är naturligt laktosfri då den görs på rismjölk istället för av komjölk. Märkningen är vegan, ekologisk, Fair Trade, glutenfri och laktosfri. Fair Trade och eko. Ekologisk rismjölkschoklad och veganmärkt choklad. Ekologiskt kontroll Bonvita kontrolleras av den holländska organisationen SKAL. Se: www.skal.com.
GEPA
GEPA är namnet på ett av världens första företag som helt koncentrerat sig på att distribuera produkter från garanterat rättvis produktion. Alla GEPAs produkter är FairTrade-märkta. Vi väljer ut de ekologiska produkterna ur sortimentet. Deras chokladkaka Feinherb som är gjord av extra finmald kakao är helt gudomlig! Hurra för ekolyx! Fair Trade och eko. Ekologiskt kontroll GEPA kontrolleras av den europeiska organisationen IT IMC Öko-kontrollstelle och märks med symbolen BIO. Alla GEPAs podukter är Fair Trade-certifierade. Läs mer på www.gepa.de.
 
VARUKORG
 
 
NYHETSBREV
 
 
Ekobutiken
Edura AB, Näsvägen 30, 790 70 Furudal
Telefon: 0258-108 80
E-post: info@ekobutiken.se
Ekobutiken.se är till för dig som bryr dig om vår gemensamma planet och om din och andras hälsa. Här finns produkter av mycket hög kvalitet med ett långtgående etiskt och miljömedvetet tänk.