Choklad
I vårt sortiment hittar du riktigt fin ekologisk kvalitetschoklad från flera olika producenter. Gemensamt för dessa är att de är extremt kvalitetsmedvetna och producerar i liten skala efter eget recept. Dessutom älskar och vördar de vår planet och använder ekologiskt odlade ingredienser. Inte kan man väl tala om kvalitet om man samtidigt förgiftar plantan och jorden som den odlas i?
Espressomaskiner för pods
Med en espressomaskin för pods gör du snabbt och enkelt proffsiga kaffedrinkar som espresso, cappucino och caffe latte. Kaffet är färdigmalt och stompat, förpackat i ett litet filter lagom till en enkel espresso. När du gjort din ekologiska espresso kastar du podset i komposthinken och gör snabbt en till och en till utan spill! Välj en av de tre stabila maskinerna från italienska Grimac! Pods beställer du under rubriken Espressokaffe. Det är kvaliettskaffe från ekologiska odlingar. Man kan inte tala om kvalitet om man samtidigt förgiftar plantor, jord, vatten och de som arbetar med odlingen, eller hur? Men så gör alla som inte odlar ekologiskt!
Koppar till espressokaffe
En god italiensk espresso ska avnjutas i en kopp av tjockt porslin som har värmts upp på espressomaskinen. Här finns lyxigt tjocka koppar från Arabicaffe för äkta siciliansk espresso!
 
 
VARUKORG
 
 
NYHETSBREV
 
 
Ekobutiken
Edura AB, Näsvägen 30, 790 70 Furudal
Telefon: 0258-108 80
E-post: info@ekobutiken.se
Ekobutiken.se är till för dig som bryr dig om vår gemensamma planet och om din och andras hälsa. Här finns produkter av mycket hög kvalitet med ett långtgående etiskt och miljömedvetet tänk.